Fekete-Kiss Sándor énektanár

Tapasztalatok, élmények

Tapasztalatok, élmények

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

HangDalások beszámolói videón

A riportok az első Online HangDala Énektanfolyam forgatásán készültek.

HangDalások írták

 • Köszönöm, hogy végre teli torokból énekelhettem

  I love  <3 Sándor! Köszönöm, hogy végre teli torokból énekelhettem, tényleg katarzis volt. Külön köszönet, az Est dalért való fáradozásodért. Mély gyászomban a lelkem kicsit szárnyalt, talán Anyám fent hallotta is. Régóta készültem, de örülök, hogy életem pont ezen napjaiban pottyantam a Hangdalába. UÁÁÁ Amint módomban lesz, jövök a jövőben is, igen sok népdalt szeretnék jól, élvezettel énekelni, főleg magyart. Köszönettel:
  Szentgyörgyiné Bárdos Zsuzsanna 2012. 07. 08.

 • Meglepetten tapasztaltam, hogy sokszor egészen kinyílt a hangom

  Eredetileg a férjemnek szánt házassági évfordulós ajándék volt, és csak azért tartottam vele, hogy mégse jöjjön már egyedül…
  De én is nagyon jól éreztem magam, hisz énekelni én is szeretek (szeretnék), csak én is meglehetősen gátlásos vagyok ezen a téren. Itt sok szép dalt énekeltünk, egy részük régi kedvencem is volt, más részükkel itt ismerkedtem meg. Meglepetten tapasztaltam, hogy sokszor egészen kinyílt a hangom, bátrabban énekeltem, mint valaha. Sokat segített az elméleti alapozás is, hiszen ezekről a dolgokról korábban még nem hallottam ennyire világosan, érthetően, összefogottan.
  Többen is beszéltünk róla, hogy milyen jó lenne időnként később is összejönni énekelgetni, egyfajta HangDala-Kocsma / Kávéház alapítása is felmerült. 🙂

  2014. március 30. Palotás Ági

 • Köszönet a fantasztikus dalokért, és az örök jókedvedért

  2007. 05. 13.

  Még mindig szárnyalok a sólyommal együtt. Köszönet a fantasztikus dalokért, és az örök jókedvedért.

  Jakobicz Szilvi

 • Tetszett a számok humoros felkonferálása

  2009. máj. 24.

  Nagy hatással volt rám a tanfolyam. Szépek voltak a számok, főleg a Valahol Európában és Hosszú és Suhanc duettje. Tetszettek a számok humoros felkonferálása, meg a pomogács szó. A „Mindenkinek van egy álma” dal dallama is tetszett nagyon, mert szeretem az egyszerű, könnyed és vidám dallamokat.

  Jambricska Anna

 • Nagyon jól éreztem magam, ha itt voltam, olyan volt, mintha egy más világba csöppentem volna

  2007. júl.

  Mit is írhatnék? Nagyon jól éreztem magam, ha itt voltam, olyan volt, mintha egy más világba csöppentem volna.

  Sok hasznos információt is kaptam, mind az éneklésről, mind magamról. Nagyon sokat adott az, amikor együtt énekeltünk, úgy éreztem, hogy én is jobban ki tudom ereszteni a hangomat. Igaz, egyedül ez még nem megy, de nekem már az is egy nagy lépés volt, hogy megpróbáltam, meg tudtam próbálni.

  Remélem még lesz alkalmam itt énekelni

  Nagyon köszönöm a lehetőséget!

  Jól éreztem magam és sokat tanultam nem csak az éneklésről, de magamról is. Eszembe jutott a gyerekkorom… és ez nagyon jó érzéssel töltött el.

  Enyedi Juli – „Köszönöm!!!”- Sándornak

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.