Fekete-Kiss Sándor énektanár

Az új HangDala kibontakozóban, a régi már nincs is

Az új HangDala kibontakozóban, a régi már nincs is

By on Már 24, 2014 in Hírek | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube
 

A régi (Mailchimpes) hírlevelek linkjeire már ne kattints, nem érdemes, mert a régi HangDala weboldalot is leszedtem. Onnét ismered meg, hogy a régi, vagy az új Hírlevelet nézed, hogy az újnak a küldője ez: hirlevel@hangdala.eu. A Mailchimpé pedig egy nagyon bonyolult meailcím, amit a kutya sem tud megjegyezni. 🙂

kutyus olvas

Ezt a linket a kutya sem érti?… De! Kattints rá, és megtudod…

Ha épp a “10 legnagyobb tévedés az énektanulásban” közepén tartottál, azt sem küldöm már ki tovább, de megtalálod ezeket a cikkeket bármikor itt:

10 legnagyobb tévedés az énektanulásban – ez a kis sorozat lerántja a leplet korlátozó hiedelmeinkről. Sok minden, amit akadálynak hiszel, valójában nem tud megakadályozni Téged abban, hogy sikerrel tanulj éneklést.

Viszont nagyon érdemes feliratkoznod az új ingyenes email tanfolyamra, ami egy hat részes elméleti és gyakorlati éneklecke, olvasható és hamarosan hallgatható formában! Nagyon komoly anyag, kezdőknek de akár haladóknak is sok újat és hasznosat tud mondani!

Itt tudsz feliratkozni:

Énektanulás most azonnal! Elméleti és gyakorlati énekleckék, lépésről lépésre, TELJESEN INGYEN!

Hát akkor fedezde fel az új HangDalát!

Folyamatosan bővítem az anyagokat, szórakoztató cikkekkel, videókkal, audiókkal, hasznos énektanulást segítő anyagokkal, leckékkel, és ami a legfontosabb:

Abba az irányba haladunk, hogy mindez a lehető leginteraktívabbá váljon.

Azaz várom visszajelzéseidet, kérdéseidet, hozzászólásaidat, véleményed és érzelmeid kinyilvánítását, és ha tetszik bármi, amit találsz, oszd meg másokkal is a különböző Facebook meg egyéb gombok segítségével, amit az oldalon találsz.

Még rengeteg mindent tervezek megvalósítani, amit lépésről lépésre mind meg is teszek, és a fejleményeket, újdonságokat azonnal megosztom Veled. Most elég annyi, hogy indulunk, és nemsoká jön Neked egy Email az új Hírlevél rendszerből, amiben egy BKK-t találsz!

Hogy mi az a BKK?

Brutál Kezdés Kedvezmény! Azaz BKK 🙂

Az ELSŐ HangDala Énektanfolyamnak Brutál Kezdés Kedvezménnyel vagyis BKK-val adjuk meg a kezdőrúgást!

kezdorugas

Kezdőrúgás. Bumm, az új HangDalát most brutális 25%-os kedvezménnyel kezdheted, de csak HÁROM NAPIG! 

HangDala ÚJ Élő Énekhang Module 1-2 BKK-val
-25% Off Nyitási akció

Az Okleveles HangDalásoknak pedig Brutál Metál 50%-nál is több a kedvezmény (sőt 60%). ez az új tanfolyam mind a régi, mind az új HangDalásoknak szól!

================

HangDala Hírek

1. Leegyszerűsítem a Hírlevelek és a weboldal használatát.

Labirintus

Labirintus

Kicsit túlbonyolítottam a dolgot eredetileg, de most már észbekaptam. Az volt a tervem, hogy aki az Ingyenes Énekleckékre iratkozott fel, csak akkor kapjon értesítőt az új HangDala Énektanfolyamokról, ha feliratkozik a HangDala Énektanfolyamok Várólistájára.

Ez rendkívül zavaró lehett azoknak, akik feliratkoztak az Ingyenes Énekleckékre, és aztán átirányítottam őket a csoportos énektanfolyamokra, ahol szembesültek azzal a furcsasággal, hogy újra fel akarom iratni őket (most épp a hangDala Énektanfolyamok várólistájára), és ez olyan benyomást keltett, mintha sikertelen lett volna a feliratkozás, és körbe-körbe mentek volna… 🙂 Ó, te jó ég! Mondhatná az egyik cica a weboldalaim alján (a rémült fejű, láttad már?)

Na erre semmi szükség, és ezt megszüntettem.

Az Ingyenes Énekleckék listán igenis lesz szó a közelgő tanfolyamokról, mert igazából senki nem kívánta, hogy egy szem tanfolyami meghirdetés ne legyen az Énekleckék listán. Akkor meg mit bonyolítom ezt az egészet???

Hát nem bonyolítom.

A HangDala Énektanfolyamok Várólistáját átkereszteltem HangDala Énektanfolyamok Korai Fecskék Várólistára, és ennek a kis VIP listának egyetlen funkciója lesz: aki erre feliratkozott, külön kényeztetős ajánlatokat kap, a többiek előtt három nappal (innét a “korai fecske elnevezés”).

Ugyanígy, a Magánének oldalon rendesen lehet jelentkezni Magánénekre, nem pedig csak Várólistára.

Mivel ezt a levelet most mindenkinek kiküldöm, nem csak az Ingyenes énekleckék feliratkozottjainak, ezért itt a feliratkozási lehetőség az Ingyenes énekleckék Lépésről Lépésre sorozatra:

Email tanfolyam – ha még nem iratkoztál fel az Ingyenes Énekleckék Lépésről Lépésre listára.

2. Folyamatosan bővülő tartalmak, lehetőségek

Igyekszem olyan gyors lenni, amilyen gyors csak lehetek, de azért türelmedet kérem. Példaként mondom, hogy amint mind a 6 leckét felraktam, elkészítem a hangfelvételeket, hogy igazán szórakoztatóan és jól tudjál gyakorolni az ingyenes énekleckékkel.

Aztán, akik a HangDala Énektanfolyamra jönnek, azok hatalmas bónuszt fognak kapni a jelentkezésükkel (erről itt olvashatsz a weblap alsó harmadában, a “mit kapsz még” szekcióban), de ezt a bónuszt is (több száz dalkíséret otthoni énektanuláshoz) fel kell szerelni, maunálisan, ami rengeteg munka. DE MEGLESZ, csak a megértést és türelmet kérem. Köszönöm!

Sokkarú Istennő

Sokkarú Istennő

 Akinek sok karja van, annak könnyű 🙂

Ezek voltak a legfrisebb hírek a HangDalából! A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
énekmester

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

468 ad