Ajándékozz énektudást szeretteidnek, vagy magadnak!

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

Ha…

 • Ha messze laksz Budapesttől, és nem tudod megoldani, hogy a Hang-Varázs tanfolyamokra járhass,
 • vagy az időbeosztásod olyan, hogy egyszerűen nem tudod megszervezni, hogy látogasd a tanfolyamot,
 • vagy annyira szégyenlősnek érzed magad, hogy bár tudod, a tanfolyamokra még a nem bátrak is jöhetnek, de előtte mindenképpen szeretnél a szobád biztonságában elvégezni az énektanfolyamot,

akkor jó lenne kitalálni egy otthon végezhető Hangdalát, amit a saját nappalidba, vagy hálószobádban végezhetsz.

Otthon megtanulsz énekelni

Kiss Anna es GyongyiA jó hírem a következő: a HangDala Dupla DVD-vel pont ezt a célt valósíthatod meg! A szobád kényelmében, zavartalan nyugalomban, saját időbeosztásodban végezheted el a HangDala énektanfolyamait, mivel ezeken a DVD-ken egy-egy teljes énektanfolyam felvételét találod.

Megrendelem

Amikor ezeket a Dupla DVD-ket tanfolyami résztvevők szereplésével felvettem, már sejtettem, hogy egy nagyon hasznos otthon használható énektanulási segítséget adok, de azért arra nem számítottam, hogy rengetegen lesznek, akik szó szerint megtanultak énekelni a Dupla DVD-k segítségével!

Egy jógástársam megkért, hogy tanítsam énekelni, mert ő is 50 éves lett, és gondolta: itt az ideje, hogy kifejezze érzéseit énekszóval is. Örömmel elvállaltam, de mivel magam sem tudok módszert, kutakodtam, s így találtam Rád.
 
A DVD csomag megrendelése óta – kis nyaralási kihagyással – minden szerdán összejövünk, és együtt nézzük a DVD-t, és zengedezünk. Hétről hétre olyan élményben van részünk, hogy a könnyeinket kitolja. Én is figyelek magamra, koncentrálok, hogy jól csináljam, mert teljesen új dolgokat hallok, és érzékelem a változást a hangomon. Közben viszont figyelek barátnőmre is, és látom, hallom, hogy becsukott szemmel, tenyerét fölfelé fordítva olyan hang jön ki a torkán, mintha egy színpadon állna, és operaénekesnő lenne. Csodálatos! Ráadásul a felsőbb régiókban kristály tisztán jön ki a hang! Egyszerűen élő példája, hogy bennünk van a zene, és csodálkozik, hogy mi bugyog elő a szívéből.
 
Gondolom számtalan ilyen tapasztalatot hallottál már, de mégis le kellett írnom. Nagyon köszönjük ezt a lehetőséget!
 
Borbás Kinga

Pedig pont ez derült ki (a DVD-kkel meg lehet tanulni énekelni), amikor például ezek a kedves DVD tulajdonosok később eljöttek egy  élő HangDala énektanfolyamra, vagy rendszeresen magánórákra kezdtek járni, és már remek szinten birtokolták a hangjukat!

A HangDala DVD-ket persze szórakozásra is használják sokan, mert nagyon vidám dolog együtt énekelni a DVD szereplőivel, olyan, mintha Te is a tanfolyamon lennél! A tanfolyamok hangulata valahogy belekerült a DVD-be, és arra vár, hogy Téged is minden nap feltöltsön. Nagyon hasznos a beéneklő gyakorlatokat is használni, és a DVD-ben az a jó, hogy bármennyiszer megismételheted az egyes részeket, bármilyen sorrendben.

Együtténeklés a HangDalában

 

Sokan a Dupla DVD-t ajándékként használják, ami nagyon jó ötlet, tekintve, hogy egy hosszú távon használható kreativitást, művészi képességet fejlesztő ajándékot adnak, olyasmit, amit nem eszik meg a rozsda és a moly, mert a legjobb ajándék az, ha valakit önmagával, képességeinek fejlesztésével ajándékozol meg.

A HangDala Dupla DVD-k mindent tartalmaznak, amit a Hang-Varázs énektanfolyamok:

Bevezetlek a hangképzés elméletébe, mindehhez rengeteg háttér információt kapsz, ami mélységet ad tudásodnak, és jobban fogod érteni, mit miért csinálunk.

Megtanuljuk a beéneklő gyakorlatokat, amikkel nagyon finoman készítheted fel hangadó szerveidet az éneklésre. A HangDala módszerével nem fog begyulladni a torkod az intenzív hang használattól. Ez tapasztalat. A lágy megközelítés, és a természeten alapuló mozdulatok garantálják, hogy nagyon sokat énekelhetsz, és nem történik bajod, nem fáradnak el a hangszalagok úgy, mintha tudás nélkül kezdenél el sokat énekelni. Ezekkel a gyakorlatokkal meggyógyíthatod az esetleges hangszalag problémákat is (pl. diszfónia, nyitott hangszalagok, hangszalag fáradtság)

A harmadik nagy szekciója a Dupla DVD-nek a daltanulások, ezt nagyon megkönnyíti, hogy a dalszövegeket a képernyőn követheted, így könnyű magára az éneklésre figyelned, nem kell aggódnod azon, hogy elfelejted a dalt.

Együtténeklés a HangDalában

Énekelj velünk!

A dalokat együtt énekled a szereplőkkel, te magad is tanfolyami résztvevővé válsz. Végül pedig részt veszel a Zene Ünnepén, a tanfolyam ünnepélyes lezárásán, az összes dalt egy sokkal gyakorlottabb módon előadhatod újra, együtténekelve a szereplőkkel.

A HangDala Dupla DVD-k tehát tartalmaznak egy teljes Hang-Varázs kezdő és haladó énektanfolyamot. Otthon használható teljeskörű segítséget kapsz énektanulásodhoz, amit nagyon sokáig használhatsz nagy haszonnal.

Ajándékként pedig  nagyon sokáig lehet hasznos azoknak, akiket ezzel megajándékozol. És miért ne ajándékozhatnád meg akár saját magadat is? Te is megérdemled!

Még az is lehet, hogy családoddal, barátaiddal együtt használjátok ezeket a DVD-ket közös családi, baráti házi énektanfolyamok megtartására! Miért ne?

Végül is ez a cél, hogy a zene legyen mindenkié. A Dupla DVD-k használatának nincs kockázata, nem kell semmi miatt aggódnod, otthonod magányában csak te vagy és a zene! Kipróbálhatod a hangodat, és senki nem hallja, csak az, akinek megengeded.

Megrendelem

Nos, mi ez a HangDala Dupla DVD?

HangDala Duple DVD 1 korong

 • A Hangdala Dupla DVD-knek két sorozata van, ez összesen tehát 4 DVD-t jelent, HangDala Dupla DVd 1. és HangDala Dupla DVD 2.
 • Mindkét sorozat tartalmaz egy teljes HangDala Énektanfolyamot, az egyiket 2008-ban vettük fel, a másikat pedig 2011-ben.
 • Mindkét Dupla DVD a teljes folyamatot tartalmazza az elejétől a végéig.
 • Mindekttő Dupla DVD 8-8 óra tiszta műsoridőt jelent,
 • a HangDala Dupla DVD 1. 51 db. kisebb-nagyobb részből áll, a HangDala Dupla DVD 2. pedig 58 részre van szétosztva.

Mindkét Hangdala Dupla DVD követi az élő HangDala énektanfolyamok menetét, mivel ezeken is két teljes ÉLŐ énektanfolyam van felvéve, a szereplőkkel és a történésekkel együtt, és ezek is ugyanolyan Hang-Varázs Kezdő és Középhaladó tanfolyamok voltak, mint a többi, amiket Budapesten tartok.

HangDala Dupla DVD 2 korong

Miből áll a HangDala Énektanfolyam (és így a HangDala Dupla DVD)?

 • Hangképzés alapjai – elméleti alapok, pontos fogalmak, és a megvalósítás módjai, mivel a jobb megértés gyorsabb haladást eredményez
 • Nagy beéneklés (magyarázatokkal) – mit miért csinálunk, és hogyan? Ezekkel a gyakorlatokkal építed meg a saját hangodat.
 • Egy másik nagy beéneklés, de most már folyamatosan, magyarázatok nélkül – ezeket napi szinten használhatod
 • Daltanulások, hangképzési tanácsokkal kiegészítve, a résztvevőkkel együtt énekelhetsz, mivel a dalszöveg feliratkozva van a DVD-ken.
 • Zene Ünnepe, a megtanult dalok ünnepélyes eléneklésével
 • Egyéb kiegészítő anyagok, pl. interjúk, élménybeszámolók a résztvevőkkel, vagy egy záró Szférák Zenéje koncert improvizáció (a Dpula DVD 2-őn)

HangDala Duple DVD 1

Egy pár cím a Hangképzés Alapjaiból:

 • A hangképzés és a hangszerek összefüggései
 • A rezgések
 • Hol keletkezik az énekhang?
 • Rezonáns területek
 • A felhangok és a hangképzés
 • Fejhang
 • A Maszk
 • Szájüreg az éneklésben
 • A torok és az énekhang
 • A mellrezonancia
 • A légzés titkai

HangDala Dupla DVD 2

Megrendelem

Mit kapnak a HangDala dupla DVD használói?

 • Útiköltség és szállásdíj nélkül, otthon is megtanulhatsz énekelni
 • Megtudod a hangképzés titkait, de nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is alkalmazható módon
 • Szép, tiszta, kifejező hangod lesz
 • Hangterjedelmed drámaian nőhet, kb egy oktávval, vagy még többel
 • Tudni fogod, hogy hogyan indíts egy hangot, vagy épp hogyan fejezd be szépen
 • Tisztul az intonációd (a tiszta magasságok éneklése)
 • Nő a hangerőd
 • A hangszíned sokkal gazdagabb lesz
 • Kiváló szórakozás
 • Napi szinten pozitív energiákkal töltődhetsz fel
 • Napi szinten használhatod gyakorlásra, daltanulásra, beéneklésre, a hangod és előadásmódod fejlesztésére
 • Az énektanfolyam a szobádba kerül, résztvevőkkel, hangulattal együtt
 • a Dupla DVD-ket családi, baráti együtténeklésre is használhatod, kiváló közösségteremtő szórakozás
 • A Zene a Tiéd lesz!

Az ára pedig? Nem több, mint egy mozizás, vagy egy vacsora. Az hamar elmúlik, ez viszont maradandó.

De nézzük, mit mond egy pár HangDala Dupla DVD tulajdonos?

🙂 )) Bármely esemény kapcsán maradandó ajándék lehet a HandDala dupla DVD, meeeert: BÁRHOL, BÁRMIKOR lejátszható!!! Ha lefektetted a gyermeked vagy ha vele együtt szeretnél énekelni (nagyon jól működik így is:); ha az autóban hátradőlve kapcsolod be a laptopod vagy egy másik ország elektromos hálózatára csatlakozol 🙂 . Nincsenek határok… 🙂 ))
Vásárhelyi Mónika

Szeretném 2012-ben a lányomat elvinni Hangdalázni… És nagyon szeretném, hogy előtte a dvd-n megnézze, hogy ez mit jelent, mivel jár, biztos nagy kedvet kapna hozzá 🙂
Cser Gyöngyi

Csodálatos ajándék lehetne ez Karácsonyra, hiszen ez a szeretet ünnepe, az új kezdeteké akár, és a zene maga a szeretet, az élet, a harmónia, a béke. Ezek a DVD-k csodálatos perceket adhatnának a családunknak, mivel a zene szerelmesei vagyunk, szeretünk énekelni és próbáljuk azt jól is csinálni. A zene tölti ki napjainkat, s talán zene nélkül nem is lélegeznénk vagy élnénk. Ideálisabb karácsonyi ajándékot elképzelni sem tudnánk.
Évi Baba

Azért lenne jó ajándék,mert a barátaim és én is imádunk énekelni. Nagymamámmal is terveztük közösen hogy énekelni fogok, akár egy tehetségkutatóban is,ő pedig majd gyűjti nekem a szavazatokat.Sajnos ő már az égből figyel rám 🙁 ( Azért is jó ajándék lenne,mert bárhol,bárkivel megoszható .Nagyon szeretnék nyerni,és sok sikert kívánok mindenkinek 🙂
Rita

Szerintem mindenkinek jó ajándék lehet, aki szeretne énekelni, de esetleg még nem szedte össze a bátorságát, hogy ezt valamilyen közösségi formában tegye meg. Nagyon jó lehetőség az otthoni gyakorlásra azon túl, hogy sok hasznos információt is kaphat a hangképzés elméletét illetően is. Még ha nem is szándékozik valaki komolyan foglalkozni az énekléssel, csak saját örömére szeretné előcsalogatni a hangját, akkor is nagyszerű ajándék.
Én miért örülnék neki?: mert a nálad kapott énekórákon túl itthoni gyakorlás is jó lehetőséget adna. Így nem csak annak lehet jó ajándék, aki még nem jár hozzád, hanem annak is, aki rendszeres látogatója valamelyik programodnak, de szeretne a foglalkozásokon túl is foglalkozni a hangjával, és ehhez szeretne az otthonában is segítségül hívni Téged. Ezen túl pedig azért, ahogy mondani szoktad: Hogy: “A zene legyen velünk!” 🙂
Tuboly Beatrix

A HangDala DVD, mint karácsonyi ötlet több szempontból is nagyszerű:
1. Olyan is részese lehet a HangDala tanfolyamok élményének, aki messzebb lakik, és esetleg a távolság miatt nem tud résztvenni személyesen.
2. Bármikor elő lehet venni. Többször is. Akár naponta többször is. 🙂
3. Bátran énekelhet vele az is, aki aggódik amiatt, hogy mások mit szólnak a hangjához.
4. Kényelmes és nem drága.
Józsa Judit

Akkor most már csak az a kérdés, hogy hogyan tudod megkapni ezeket a HangDala Dupla DVD-ket?

Nagyon egyszerű: töltsd ki az alábbi megrendelő lapot, ha valamelyik HangDala Dupla DVD-ből több szettet is akarsz vásárolni, akkor azt írd be a megjegyzés rovatba, utald át a pénzt, én pedig, amint megérkezett, feladom a DVD-ket postán, hogy minél hamarabb megkaphasd, elsőbbséggel.A megrendelésed után felhívlak telefonon, hogy még egyszer egyeztessünk mindent.

Az árakkal a megrendelő lapon találkozhatsz (alul, zöld mezőben). A fizetési információkat (átutalás, bankkártyás fizetés, személyes befizetés, stb.) a megrendelőlap kitöltése és beküldése után tudod megkapni.

Ajándékozz tehát zenét, akár magadnak, akár másoknak, egy ünnepi alkalomra, vagy csak úgy, a zene, a kreativitás, az ének kedvéért! Ezzel te is okozod, hogy a zene, az ének mindenkié legyen! Kitöltve az alábbi megrendelő lapot el is indíthatod az éneklés nagy kalandját szeretteid, vagy a magad számára! A Zene legyen Veled!

HangDala Dupla DVD megrendelés

A megrendelésedhez töltsd ki az alábbi lapot! A weblap egy válaszlevelet küld Neked a szállításhoz szükséges tudnivalókkal!
Ha valami miatt nem kapnád meg a visszaigazoló és tájékoztató levelet, azonnal jelezd nekem a Kapcsolat oldalon!

A megrendelőlap kitöltése és beküldése után minden fizetési információt megkapsz (átutalás, bankkártyás fizetés, személyes befizetés, stb.)

* Kötelező mezőEgyetértesz? Pipa!

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail