január 30

A HangDala tanfolyam egy lehetőség arra, hogy kitárd önmagad előtt lehetőségeid ablakát…

2009. Február 27.

Hogy mit is kaptam a HangDala egyéni tanfolyamtól, ezt a sokmindent igazából nehéz leírni szavakkal… Az éneklés öröme mellé Sándortól rengeteg bátorítást, pozitivitást, őszinte lelkesítést, és a hangom teljesebb megismerését kaptam, ami különösen fontos, hisz ha pontosan tudod, mid van, onnantól kezdve tudod igazán, szakszerűen használni. A hangunk pedig bizony olyan dolog, amit nem nagyon tudunk lecserélni, viszont ha megtanuljuk a precíz használatát, az életben akár komoly előnyökhöz is juttathat mindenféle téren.

A csoportos HangDala-tanfolyam elvégzése után a magánórákon még teljesebb képet kaptam az éneklés fortélyainak egyéni használatáról és a saját hangom apró, még korábban fel nem fedezett összetevőiről, és ezek a dolgok amellett, hogy megnyugtattak, hogy szép hangom van, méginkább fel is lelkesítettek az éneklés és a készségeim további fejlesztése iránt.

Mostmár teljesen biztos vagyok abban, hogy a pályák, amelyeket választottam (egy karrierje hajnalán lévő zenekar énekese és hangmérnök is vagyok), minden tekintetben hozzám passzolnak.

Az éneklés és saját hangod megismerése izgalmas utazás és nagyszerű lehetőség arra, hogy mélyebben megismerd egész önmagadat, hogy közelebb kerülj a belső valódhoz és ezáltal az egész világegyetemhez… hogy összhangba kerülj a természet ritmusával… Én pedig a HangDala során pont ezt az érzést tapasztaltam meg.

Kívánom mindenkinek!

Hálás köszönet érte!

Duka Beatrix


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}